Styrehus Amazon 1969

Styretøj, bremser og sikkerhed - herunder hjul.

Redaktører: Anders_H, Hr. SmåSur, Kristian

Styrehus Amazon 1969

Indlægaf Amma » ons nov 02, 2016 7:33 am

Hej
Har købt mig en Amazon årgang 1969. Ledning til horn gennem rat stamme sidder fast. Har taget endeplade af på styrehuset. Der kære så et lille rør igennem med ledningen i. Går ud fra det bare er en lednings gennemføring?? Og for at den ledning ikke bliver slidt så hurtigt over når men drejer rattet. Kan man måske købe sådan et nyt rør?? Jeg har søgt og søgt på nettet men jeg kan ikke rigtigt finde noget.
Amma
Ny bruger
Ny bruger
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: lør okt 29, 2016 8:45 am

Re: Styrehus Amazon 1969

Indlægaf Duett » tors nov 03, 2016 13:52 pm

Hej Amma.
Ledningen plejer normalt IKKE give anledning til problemer.
Delen du har pillet af er lige netop kun en gennemføring.......jeg har heller aldrig hørt at den skulle volde problemer.
Du behøves heller ikke være bekymret om at du ødelægger ledningen når du drejer på rattet :o)
Inde i rattets centrum, under hornkontakten, sidder der en bøsning der gør at det er rattet og IKKE ledningen der bliver drejet.
Derfra går ledningen normalt ubrudt gennem den øverste hule ratstamme, via sikkerheds leddet og den nederste hule ratstamme, for til sidst at komme ud gennem det lille rør i selve styrehuset.
Du beskriver ikke nøjagtigt hvor den sidder fast, men mit gæt er at een eller anden engang har lavet en "uautoriseret" samling eller muffe på hornledningen, der hvor den nu sidder fast !!!
Så er det bare at få den ud og få monteret et nyt stykke ledning helt fra hornkontakten og godt ud af styrehuset......så volder den ingen problemer de næste 40 år :)

God arbejdslyst! Mvh Bo
Med venlig hilsen Duett
Duett
Superbruger
Superbruger
 
Indlæg: 126
Tilmeldt: tors feb 02, 2006 21:42 pm
Geografisk sted: Christiansfeld


Tilbage til Styretøj, Hjul og Bremser

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster