RTI Navigation virker ikke

El-systemet, instrumenter (herunder de mekaniske) - strøm og teknik.

Redaktører: Anders_H, Hr. SmåSur, Kristian

RTI Navigation virker ikke

Indlægaf MSK1234 » fre dec 15, 2017 18:21 pm

Hej alle!
Har netop købt en s80 fra 04' med rti navigation.
Desværre virker anlægget ikke. Skærmen kører ikke op når jeg trykker på knapperne på rattet og fjernbetjeningen.
Det ser heller ikke ud til at dvd læseren får den fornødne spænding.
Kan måle 2,6V imellem 2 ledere i det grønne stik, men 0V når jeg måler imellem den sorte og den røde leder i det grønne stik.
Sikringerne i venstre side af instrumentbordet er checket og i orden.
Er der mon nogen der har nogle gode ideer?
På forhånd tak!
MSK1234
Ny bruger
Ny bruger
 
Indlæg: 6
Tilmeldt: søn aug 03, 2014 0:27 am

Re: RTI Navigation virker ikke

Indlægaf Ulrik Friis » ons dec 27, 2017 1:54 am

En RTI installation er en kompliceret affære, så jeg vil i første omgang råde dig til at få læst fejlkoder ud.

Du kan gøre noget, som ikke er særlig vanskeligt: Tag strømmen på bilen i en times tid og prøv igen.
mvh
Ulrik
V70 D5 Aut. 2002
Brugeravatar
Ulrik Friis
Elitebruger
Elitebruger
 
Indlæg: 1943
Tilmeldt: søn okt 07, 2007 16:37 pm
Geografisk sted: Nord f. Kbh.

Re: RTI Navigation virker ikke

Indlægaf MSK1234 » ons dec 27, 2017 14:11 pm

Hej Ulrik. Tak for svaret.
Blev på et engelsk forum rådet til at tage strømmen 10-15 min så det er prøvet.
Det næste må så blive at få læst fejlkoder ud hos Volvo.
Mvh
Morten
MSK1234
Ny bruger
Ny bruger
 
Indlæg: 6
Tilmeldt: søn aug 03, 2014 0:27 am

Re: RTI Navigation virker ikke

Indlægaf Klågem » ons dec 27, 2017 18:34 pm

MSK1234 skrev:Hej Ulrik. Tak for svaret.
Blev på et engelsk forum rådet til at tage strømmen 10-15 min så det er prøvet.
Det næste må så blive at få læst fejlkoder ud hos Volvo.
Mvh
Morten

Hvor kommer du fra I landet.
Jeg har tester. Og en dvd-rti på lager.
Klågem
V70 III D5 momentum 185hk 6 gears aut. 08´
Billede

PPC-fejlkodelæser
Icarsoft VOL II

Tidligere biler:
Volvo v70 II D5 185 hk Millennium auto 2006
855 2,0 T5 263HK 382NM 94´
765 2,3 TIC 90´
745 Gle 86´
744 Gle 84´
744 Turbo 84´
121 quick 67´
Brugeravatar
Klågem
Elitebruger
Elitebruger
 
Indlæg: 5290
Tilmeldt: lør mar 04, 2006 2:15 am
Geografisk sted: 9690-Jammerbugten

Re: RTI Navigation virker ikke

Indlægaf MSK1234 » tors dec 28, 2017 12:13 pm

Hej Klågem.
Jeg bor på Sydfyn, ikke just i nærheden af Jammerbugten desværre.
Men tak for tilbuddet!
Mvh
Morten
MSK1234
Ny bruger
Ny bruger
 
Indlæg: 6
Tilmeldt: søn aug 03, 2014 0:27 am


Tilbage til El-system og Instrumenter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst