Forumregler

Her vil nyheder og forskellige andre informationer stå opført, heriblandt forummets regelsæt.
Husk at læse reglerne før du opretter et indlæg!

Redaktører: Anders_H, Hr. SmåSur, Kristian

Forumregler

Indlægaf Anders » fre jan 27, 2006 23:58 pm

Ved Oprettelse af en bruger

Når du opretter en brugerkonto på dette forum skal du acceptere følgende regler:

Administratorer og redaktører af dette forum vil, så hurtigt som muligt, prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende. Dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse), og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du accepterer også ikke at skrive indlæg, der indeholder skældsord, *, vulgære, bagtalende, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger, som strider mod gældende lovgivning eller god skik. Såfremt dette konstateres, kan det føre til, at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internetudbyder vil blive orienteret). Din unikke IP-adresse logges i alle indlæg, der skrives til dette forum, for at forebygge misbrug af enhver slags. Du accepterer også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg, hvor og hvornår som helst de måtte finde det nødvendigt. Som bruger giver du ret til, at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden; webmastere, administratorer eller redaktører kan dog ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb, der måtte føre til afsløring af disse data.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokale harddisk. Disse cookies indeholder ingen af de informationer, som du har indtastet om dig selv, de er kun til for at sørge for, at du får den nemmeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldingsdetaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende).

Regler for gæster

For gæster på forummet gælder de samme regler som for registrerede brugere. Vi vil gerne tilbyde, at alle har en mulighed for at tage stilling til, om de ønsker at registrere sig som brugere, og det er derfor vi har muligheden for at gæster kan benytte forummet. Husk dog på, at selvom du som gæst ikke indtaster nogle personlige oplysninger, skal du stadig stå til ansvar for dine indlæg og udtalelser. For at sikre forummet mod misbrug bliver også gæsters IP logget, med samme forbehold som nævnt ovenfor.

Regler for "Køb og salg"

Volvosnak.dk kan ikke holdes ansvarlig for handler, der er foregået gennem "Køb og salg"-forummet. Vi har erfaret, at brugerne har ønsket muligheden for at handle gennem forummet, hvilket vi har efterlevet. Al handel er på eget ansvar.

For at lette overblikket over forummet gælder følgende:

Hvis du vil sælge, skal du skrive S: som det første i emnefeltet for dit indlæg.
Ønsker du at købe skal du skrive K: som det første i emnefeltet for dit indlæg.
Ønsker du at bytte skal du skrive B: som det første i emnefeltet for dit indlæg.
Ønsker du en vurdering skal du skrive V: som det første i emnefeltet for dit indlæg.

Generelle retningslinier

For at gøre forummet så let tilgængeligt som muligt for alle, har vi opstillet følgende retningslinier, som du så vidt muligt skal forsøge at efterleve som bruger af dette forum:

Gennemlæs dit indlæg før du opretter det:

For at sikre at alle indlæg er så forståelige og letlæselige som muligt, bør du gennemlæse hvad du skriver en ekstra gang eller to, før du opretter det. Mange har desværre tendens til at skrive lige lovligt hurtigt, hvilket kan resultere i, at folk ikke fanger den præcise mening af indlægget, og i værste tilfælde mister du måske et godt svar.

Sigende overskrifter:

Det er vigtigt, at du overvejer, hvad du vælger som emne på dit indlæg. Specielt i "Køb og salg" er det fx meget lidt sigende kun at skrive "Volvo", hvis du i virkeligheden forsøger at sælge en 69'er Volvo Amazon 121. Husk derfor altid at gøre dit emne så præcist som muligt, dog uden at det bliver alt for langt.

Formatering:

Når man opretter et indlæg, er der mulighed for at lave forskellige skrifttyper, farver osv. Dette skal dog ikke ses som en opfordring til, at lave kæmpestore overskrifter med skrigende farver osv. Benyt funktionerne til at pointere særligt udvalgte kommentarer eller udsagn, men sørg selvfølgelig altid for, at dit indlæg ikke springer for meget i øjnene.

Det anses ikke for god skik at skrive en overskrift, en hel linie, eller sågar et helt indlæg med store bogstaver. Ligeledes bedes du undlade overdreven brug af udråbstegn, spørgsmålstegn, smileys og lignende.

Vi opfordrer alle til at følge normal skrivemåde og grammatik, også med hensyn til at starte sætninger med stort, bruge punktum, og opdele længere indlæg i afsnit. Jo større læsevenligheden af dit indlæg er, jo større er chancen for at du får et brugbart svar.

Afsluttende kommentarer

Vi håber, at alle vil efterleve de regler og retningslinier, vi her har opstillet, så dette forum kan blive et seriøst, men også sjovt sted at oprette, besvare og diskutere indlæg. Har du spørgsmål eller kommentarer til reglerne eller forummet generelt, er du velkommen til at oprette et indlæg i Forslagsforummet, eller at sende en personlig besked eller mail til:

Anders B. Worm - Administrator, eller
Kristian Worm - Volvoguru og ejer af Gadbjerg Reservedelslager
volvogadbjerg@mail.tele.dk

Med venlig hilsen
Anders B. Worm
Brugeravatar
Anders
Adminstrator
Adminstrator
 
Indlæg: 30
Tilmeldt: fre jan 27, 2006 21:10 pm
Geografisk sted: Gadbjerg, Danmark

Tilbage til Generelle oplysninger - Nyheder.

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster

cron